Nyhedsbrev september 2003

LHs Venners Nyhedsbrev

Sommeren går på hæld og LHs venner er ved at være færdig med at sidde på søcafeen, og bowlingbanerne og Toga vil bringe glade stunder i det kommende halvår.

Konventet
Fredag den 16. maj afholdte vi vores 13. konvent, der traditionen tro afholdes på Toga Vinstue i det indre København.

Besøgstallet var som altid på ca. fyldt Kongestue + en del flere.

Alle traditionerne blev nøje fulgt. Jakob Tietge og Johnny Tang blev valgt til dirigenter. Meget overraskende skete det dog i år, at Jakob Tietge faktisk dukkede op! Dog fandt han sig hurtigt til rette bagerst i baren, så han ikke forstyrrede selve konventet.

Vores Ærede Præsident, Karin Dinsen, afholdte i flot stil sin beretning, der på mystisk vis ikke engang varede de 15 min. der var sat af. Det gav plads en håndfuld ekstra skåltaler, som blev modtaget med stor glæde.

Der blev blandt andet budt varmt velkommen til LHs venners nye søsterorganisation: Mindfriends, som vil organisere tidl. og nuværende kursusdeltagere og aktive i Mindscope. LHs venner har flere gange deltaget som PG team på Mindcope kurser, så det var en naturlighed at LHs venner besluttede at melde sig ind i Mindfriends.

Traditionen tro var der også en bestyrelse der skulle vælges og et præsidium der skulle kåres. Listen over de nyvalgte kan læses senere i dette nyhedsbrev.

Efter konventet gik turen videre til Søcafeen i Tivoli, hvor der blev fortalt historier fra gamle dage og skålet en del.

Efter at have indtaget en større asiatisk buffet, sluttede aftenen for mange i det tilstødende karaokelokale, hvor der blevet sunget sange fra dengang hvor Boney M og Danseorkesteret hittede.

Få fortsatte vammelturen videre i det københavnske natteliv… og herfra er ingen i stand til at huske hvad der er hændt…

Men tak til alle deltagere for en hyggelig og yderst festlig dag. Vi glæder os allerede til at vi ses igen næste år.

LHs venners nye bestyrelse:

Præsident
Karin Dinsen, Thisted-Hurup Handelsskole Region 2
Vicepræsident
Helene Jensen, Herning Handelsskole Region 4
Indtægtsadministrator
Per Loft Rasmussen, Hillerød Handelsskole Region 11
Organisationssekretær
Kasper Kaufmann Jacobsen, Holstebro Handelsskole Region 4

Bestyrelsesmedlemmer:
Lisbeth Dinsen, Thisted-Hurup Handelsskole Region 2
Dan Holt Jensen, Ikast Handelsskole og Niels Brock Region 4,11
Folket aka Martin Jørgensen,Svendborg Handelsskole Region 8
Morten Dixen, Tietgenskolen i Odense Region 8
Steen V. Jensen, Kalundborg Handelsskole Region 10
Christian Mønsted, en rød-hue Ex-DGS

Bowlingmesterskaberne
En kort kommentar fra bowlingklubben, da der siden sidste nyhedsbrev er afholdt mesterskabsturnering. I år 2003 gik den store hæder til Per Loft Ramussen.

Alle andre end Per ved, at sejren kun gik til Per da han var den, der havde kortest vej hjem, at slæbe den store pokal fra DGI byen. Men med 311 point i de 2 finale runder, var det vel velfortjent alligevel.

Nu starter den nye turnering og vi træner første gang den 1. oktober kl. 19.00-21.00 i DGI Byen. Er du interesseret så kontakt Per Loft Rasmussen på per@lh-ven.dk.

Petko fra Bulgarien
LHs venner ynder hvert år at støtte et ungt og håbefuldt barn, der lider under en virkelig kraftig negativ social arv, og dermed ikke har råd til hverken mobiltelefon eller jakkesæt, som jo er nødvendig for gennemføre en dansk ungdom.

LHs venner støtter i år derfor Petko, der går i 3. klasse, sidder i kørestol og bor på et børnehjem i Bulgarien.

Der blev ligeledes samlet ind på konventet, så der forhåbentligt bliver råd til nyt legetøj og mere mad til Petko og børnehjemmet.

Vi vil forhåbentligt i et senere nyhedsbrev bringe nyt om Petko og hans venner på børnehjemmet.

1. maj
Kort inden årets konvent afholdte LHs venner et mindre arrangement i Fælledparken den 1. maj. Nogle fulde mennesker vrøvlede om arbejdernes internationale kampdag, men den misforståelse druknede hurtigt i det silende regnvejr.

Endnu engang var vi klar til at hjælpe med det praktiske arbejde, i form af at gå i de flotte orange LO veste, (dog stadig påskrevet FO) for at holde ro og orden blandt de til tider opstemte 1. maj deltagere.

Årets arrangement gik stille og roligt. Dog sluttede dagens aktiviteter med at en pigebande gav sig til at rydde op i arbejderklassen, ved at rende rundt og stikke folk ned.

Heldigvis havde vi Per Loft med, der er berygtet for sit farlige dart-spil på Jaguaren på Amager, og da de opdagede han kom gående, flygtede de straks og forsvandt.

Men alt i alt en hyggelig dag, med forsvundne børn og lidt regnvejr.

Juniorforeningen – LH
Intro-Intro
LH har afholdt Intro-Intro kursus i uge 29, hvor LHs Venner selvfølgelig hjalp til med det praktiske arbejde under ledelse af vores Ærede Præsident, Karin, og vi stillede ligeledes også undervisere til rådighed.

Deltagerne blev både holdt vågne, hjernevaskede, presset, drukket fulde i underviserbowle og alt hvad der ellers hører sig et Intro-Intro til. En hård men også som oftest en hyggelig uge. LHs Venner vil gerne ønske alle deltagerne held og lykke med at komme rundt i landet og forkynde LHs budskaber.

Repræsentantskabsmødet
LH afholder det 25. repræsentantskabsmøde på Herning Handelsskole, og LHs venner vil selvfølgelig endnu engang med stor succes, være praktiske grise og stå for mad, fest og andre yderst vigtige opgaver.

Så er du i Herning den 31. oktober til den 2. november så kig forbi handelsskolen og lyt til de kommende medlemmer af LHs venners tale om uddannelsespolitik.

Studenter-rabatten.dk
Juniorforeningen har opstartet en ny hjemmeside, som vi varmt kan anbefale hvis du enten selv er eller kender nogle studerende. Der kan findes rabatter på alt mellem himmel og jord.

Kongehusets bryllup
Mange ugeblade tror de ved hvilken dato, der bliver bryllup i det danske kongehus. Men LHs Venners royale ekspert udtaler: ?Ja, der er kamp om at finde en dato, men datoen er selvfølgelig fundet, og vi kan godt den dato!?. Og når vores ekspert kan være så sikker, er det selvfølgelig fordi LHs Venners Cateringservice forventer at skulle servere og stå i baren til brylluppet.

?Selve serveringen er der ingen ben i. Men kongehusets afterparty for alle Europas prinser og prinsesser efterfølgende på kongeskibet bliver et tilløbsstykke. Med vores erfaring i oppyntning af handelsskoler, vil de få sig en stor – surprise ad libitum? fortsætter vores royale ekspert, der netop har inspiceret kongeskibet af samme årsag.

Vores royale ekspert, Kaufmann, der til dagligt sælger mere end hvad folk har brug for, bekræfter at LHs Venner stadig venter på invitationen, og dermed er der intet bryllup lige om hjørnet.

Korte nyheder:
Skanderborg Festival
Endnu engang i år kunne man se et udsnit af LHs Venner bestyrelse på Skanderborg Festivalen. Så var du til festival og så en gruppe mere eller mindre berusede folk, jage små uskyldige ænder rundt om vandrehjemmet… Ja så har du set en ven.

Fædrelandsambassadør på Grønland
LHs Venner har fået en fædrelandsambassadør, Mads Scheibel, der er flyttet til Grønland for at forsøge at manipulere med den grønlandske presse. Vil man have budskaber ind på den grønlandske radio eller blot skrive en hilsen til vores udsendte, kan Mads fanges via E-mail på MS@net.dialog.dk.

HUSK:
Julebryggen kommer!!
Den 7. november 2003 inviterer LHs venner til reception for julebryggens ankomst. Det sker på LHs sekretariat, Rådmandsgade 43, 3. sal, 2200 Kbh. N fra ved 18 tiden. Der vil blive serveret både øl og juleøl.

Godt efterår!

Med venlig hilsen

LHs venner