Nyhedsbrev april 2003

LHs VENners nyhedsbrev

Så er der igen tid, til lidt siden sidst, fra dine yndlingsvenner.

Der har været vinter lukket…

Nej spøg til side, men når tivoli er lukket går de fleste venner i dvale, men nu åbner den gamle have jo på fredag (jubiiiii ) og så går venner sæsonen jo også i fuld gang.

Vennerne har dog været lidt ude siden sidst bla. havde juniorerne jo deres landskonference i Næstved og her var vi jo med og lavede mange praktiske ting, faktisk ligesom vi plejer.

Juniorerne har også fået nye gardiner, selvom det jo er vores æresmedlem Karen Elisabeth, der har syet dem. Vi mener jo, hun har lavet dem til os! Hun kom bare til at lave lidt mange, så børnene også fik nogle. Men mange tak skal hun da have her, og så kan opfordringen jo ellers lyde: LH mangler altså også viskestykker, håndklæder, tehætter, ægge varmere og stort set alt hvad man kan sy..

Julefrokost
Mellem jul og nytår havde vi traditionen tro VENnernes julefrokost hvor de mange der gør VENne tjeneste i løbet af året jo bliver inviteret (husk nu det), det var en vældig god – lidt sen – frokost hvor der traditionen tro var snaps nok. Allan mangler sin mandel gave, pip hans. Der er frit lejde indtil konventet, Allan lover ikke at anmelde det til polisen, hvis den bliver afleveret i fodret, rengjort stand – inkl. Nye batterier!!.

VM I banecykling
Vennerne var jo dybt involveret i det lille arrangement i Siemens arena sidste år og den roman er ikke slut. Kloge hoveder vil jo vide at taget ikke holdt og nu har vi fra Ballerup Kommune modtaget en forespørgsel ang. Per Loft og Steen Vincents gøren og laden den uge i september…

Nogle vi kender hos politiet siger at bygherren og Siemens Arena tror at de to herrer simple hen har drukket for mange øl og derfor hævet stemmerne for meget inde i selve hallen.

Vi skal nok skrive næste gang hvis der er noget om snakken, for så skal I godt nok herind og pakke 200 mia. poser.

Bowling
LHs VENner´s mesterskaber bliver afholdt den 16/4
Mød op og kast kugler efter dine venner, det lyder da sjovt, det foregår i DGI byen
Kom og mød de andre kegler!!! Så tilmeld dig til Per Loft hurtigst muligt.

1 maj
Igen i år skal vennerne holde en lille picnic i Fælleparken torsdag d. 1. Maj.
Og igen i år vil vi gerne have hjælp så ring til Per eller Karin hvis du kunne tænke dig at tilbringe en sjov dag i Venners midte. Sko skal du selv have med, walkiiii og orange veste står vi for.

Så er billetten til årets julesjov jo også sikret.

Og husk at sætte kryds i kalenderen d. 16. maj, der holder vi konvent som I kan se i vedlagte brev.
Det var det der vil ske og er sket siden sidst.. Vi ses